perjantai 17. kesäkuuta 2016

Terassin rakentaminen alkoi

Päätimme sitten kuitenkin rakentaa terassin ennen keittiön uusimista. Keittiö oli listalla ensimmäisenä, mutta näin kesän tullen terassi tuntui tärkeämmältä. Meillä oli jo ennestään pieni terassi, mutta tarkoitus on tehdä tilalle kokonaan uusi terassi ja vähän laajentaa sitä. Tässä muutama kuva vanhasta terassista.



Vanha terassi oli ihan toimiva, mutta aika huonossa kunnossa. En myöskään pitänyt yhtään "piparkakku" -aidasta. Se sai lähteä ensimmäisenä. Aloitimme urakan vanhan terassin purkamisella. Sen jälkeen mieheni kaivoi 18 kuoppaa uusille perustuksille. Se oli projektin kovin homma. Levitimme suodatinkankaan koko terassin alle, jotta rikkaruohot eivät ala kasvamaan terassin läpi. Sen jälkeen alkoi rungon rakentaminen.


Vanha terassi saa lähteä...

Uuden terassin runko on jo kokonaan valmis ja päällilaudoitusta on jo aloitettu. Vertailimme puutavaran hintoja eri toimittajilta. Melkein kaikilla on aika saman hintaista, riippuen siitä, että millaista terassilautaa haluaa. Valitsimme ruskean uritetun terassilaudan. Tilasimme sekä runkopuut, että päällilaudat Vantaan Vanerikulmasta, josta ne toimitettiin suoraan omalle pihalle. Tolpat hankittiin K-raudasta. Hintaa terassille tulee n. 2500 - 3000 euroa, kun se rakennetaan kokonaan itse.

Uutta runkoa...
Ja vähän jo päällilaudoitustakin...

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti